Lampisteria a Sant Vicenç de Castellet

Empresa de lampisteria a Sant Vicenç de Castellet

Els donem la benvinguda a Àngel Molero i Fills, empresa de lampisteria a Sant Vicenç de Castellet, Barcelona

empresa-de-lampisteria-a-sant-vicenc-de-castellet

 A Àngel Molero i Fills estem especialitzats en la realització d'obres integrals, instal•lacions i manteniments de tot tipus d'equips d'aigua, gas, calefacció i climatització en general.

El nostre principal objectiu és oferir a tots els clients un servei integral; assessorant, guiant i portant a terme el projecte de la seva cuina, bany o un altre espai del seu habitatge; des de la projecció i execució de l'obra, fins al disseny, distribució i col•locació dels mobles i accessoris.

Per aquest motiu, a la nostra empresa de reformes i lampisteria a Sant Vicenç de Castellet tenim els professionals més qualificats al sector i fem servir els millors materials per garantir l'efectivitat i qualitat de tots els projectes.

Treballem a diverses zones de la Comunitat de Barcelona. Ens traslladem fins a la seva llar per poder valorar les necessitats de la seva reforma i proporcionar-los un pressupost real i ajustat a les seves necessitats.

No deixeu passar l'oportunitat i confieu la reforma de la seva cuina, bany o qualsevol altra estada de la seva llar o negoci. Contacti amb nosaltres i demaneu-nos informació. Els donarem un pressupost, sense compromís.

Descobreixi els serveis de la nostra empresa de lampisteria i instal•lacions a Sant Vicenç de Castellet

INSTAL•LACIONS ÀNGEL MOLERO

  Calle Creixell 17,
Sant Vicenç de Castellet , 08295, (Barcelona)

  938332017

  607244556

LOCALITZACIÓ