Lampisteria a Sant Vicenç de Castellet

Lampistes a Barcelona

Si desitja contactar amb la nostra empresa d'instal·ladors i lampistes a Barcelona, ompli i enviï següent formulari

A Instal.lacions Àngel Molero i Fills tenim els millors mitjans tècnics i humans per dur a terme l'execució de qualsevol instal•lació o obra que necessiti la seva llar, negoci, ...

Demani informació o pressupost per les seves obres i instal•lacions. Expliqui'ns el seu cas i el nostre equip de tècnics en obra, electricistes i lampistes a Barcelona, li donaran la solució que millor s'adapti a les seves necessitats, sense compromís.

Pulsa a la imatge per refrescar el captxa

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de FONTANERIA MOLERO E HIJOS, S.L., amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a FONTANERIA MOLERO E HIJOS, S.L. indicant en el sobre la referencia “Dades Personals”.

INSTAL•LACIONS ÀNGEL MOLERO

  C/ Gran 5
Sant Vicenç de Castellet , 08295, (Barcelona)

  938 332 017

  653 950 204

LOCALITZACIÓ