Lampisteria a Sant Vicenç de Castellet

Obres integrals a Barcelona

A Àngel Molero i Fills duem a terme tot tipus de reformes i obres integrals a Barcelona. Estem especialitzats en cuina i banys

obres integrals a Barcelona

Un dels serveis que posem a la seva disposició a Instal•lacions Àngel Molero i Fills és que oferim la realització d´ obres integrals a Barcelona. El nostre equip d'especialistes s'encarreguen de tota l'obra, des del seu inici fins a la fi, sense que vostès s'hagin de preocupar per res o hagin de localitzar més professionals d'altres gremis.

Portem molts anys al sector, el que ens dóna l'experiència i la confiança justa com per captar les seves necessitats i idees i donar-les forma de la millor manera possible. Aquestes ganes de créixer i evolucionar es reflecteixen al nostre desenvolupament continu, amb nous serveis i les tècniques més innovadores del moment.

Reformes en cuines i banys

obres integrals BarcelonaA Instal.lacions Àngel Molero i Fills reformem la seva cuina i banys completament. Som una empresa especialitzada en obres integrals a Barcelona i, com a tal, tenim professionals en electricitat, pintura, guix, fusteria o aigua, entre d'altres serveis.

A més a més, l´oferim la possibilitat de fer-nos càrrec de la instal•lació completa del nou moble de la seva cuina, que inclou els fogons i els electrodomèstics.

D'altra banda, els convidem a venir a visitar la nostra àmplia exposició de plats de dutxa i mampares. Ara és més senzill que mai canviar la seva banyera per un plat de dutxa.

No dubti en demanar pressupost per la seva reforma. Contacti amb la nostra empresa d'obres integrals a Barcelona. Garantia de qualitat.

INSTAL•LACIONS ÀNGEL MOLERO

  Calle Creixell 17,
Sant Vicenç de Castellet , 08295, (Barcelona)

  938332017

  607244556

LOCALITZACIÓ